Activiteiten

Op het platteland bij De Blokhut Feesten & Activiteiten staan gastvrijheid en gemoedelijkheid voorop.

Genieten van een sportieve kickbiketour, de sensatie die u beleeft tijdens onze thema-avonden, de gezellige sfeer van de Hollandse avond of de nostalgie van onze solextocht. Voor een dagje uit met de familie, een reünie, een dagje weg, vrijgezellenfeest of een teamuitje biedt De Blokhut u een onvergetelijke dag. Of u uw eigen verjaardag te vieren heeft, die van de kinderen, of iets heel anders, De Blokhut is hiervoor de locatie bij uitstek!

U kunt kiezen uit één van de vele arrangementen van De Blokhut, wij zorgen ervoor dat u een gezellige dag zult beleven! Wanneer u specifieke wensen heeft helpen wij u graag bij het maken van een arrangement op maat.

Buggy rijden

Een uitje is voor sommige mensen een dagje ontspanning, voor anderen een actieve dag weg! Buggy rijden is helemaal van deze tijd! Actie, snelheid en sensatie zijn de sleutelwoorden voor deze activiteit. Wij bieden voor zowel de rustige rijder arrangementen, maar ook voor diegenen die niet bang zijn om vies te worden hebben wij spectaculaire arrangementen.

Buggy rijden is geschikt bij zowel droog als regenachtig weer. De Blokhut biedt diverse complete arrangementen. Bij iedere buggyrit is er een gezellig ontvangst met koffie/thee en boerencake en een groepsfoto inbegrepen. Wij betalen de benzine, dus u komt niet voor verrassingen te staan.

Meer informatie Contact opnemen Buggy arrangementen bekijken

E-cruiser rijden

Centraal gelegen in Nederland op de Veluwe vindt u de Blokhut in Putten. De ideale startlocatie voor een rit op de E-cruiser. Een rit op de E-cruiser  is leuk voor een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, maar kan ook worden geboekt vanaf twee personen.

Bent u op zoek naar een dagje uit in eigen land en wilt u vooral genieten van de bosrijke omgeving, landschappen en de rust die de Veluwe biedt? Dan is een rit op de E-cruiser precies wat u zoekt. Deze scooter is namelijk elektrisch, geruisloos en bovendien milieuvriendelijk.Een dagje ontstressen doet een ieder goed.
De trendy scooters zijn simpel in omgang: starten, gasgeven en remmen.

Meer informatie Contact opnemen E-cruiser arrangementen bekijken

Solex rijden

Leren solexjas aan en een heerlijk stukje toeren op de Solex. Zonder zorgen, compleet verzorgd met koffie & thee (m.u.v. Basic route), groepsfoto en een drankje bij terugkomst. Genieten, dat is waar het om draait bij de solex ritten. Met wat voor gezelschap u ook komt, De Blokhut weet er een onvergetelijke dag van te maken. Er zijn 9 verschillende arrangementen samengesteld. Verschillende routes voor verschillende groepen, waardoor er voor iedereen een geschikt arrangement is.

Meer weten over Solex rijden bij De Blokhut? Kijk op één van onderstaande pagina's.

Meer informatie Contact opnemen Solex arrangementen bekijken

Impressie gemotoriseerde voertuigen

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van diverse gemotoriseerde voertuigen die De Blokhut verhuurt!

 

 

Kickbike 

Lekker uitwaaien, kickbiken door de bossen en het veluwse landschap, genieten van de omgeving, vanaf het moment dat jullie vetrekken tot jullie terug komen bij De Blokhut. Voor zowel kleine als grote groepen. Zonder problemen ook te combineren met andere activiteiten!

Meer informatie  Contact opnemen  Kickbike arrangementen bekijken

Buiten activiteiten

Mooie dag op komst? Dan is dat een mooie gelegenheid om er eens op uit te gaan! De Blokhut biedt naast solex rijden, buggy rijden en scooter rijden, ook vele andere buiten activiteiten. GPS puzzeltochten, boerengolf of funfietsen zijn activiteiten waarbij u lekker in de benen bent, er gezellig op uit bent met vrienden of familie, maar geen torenhoge kosten hebt. De Blokhut biedt diverse buiten activiteiten tegen een betaalbare prijs!

Meer informatie Contact opnemen Buiten activiteiten bekijken

Binnen activiteiten

De Blokhut Feesten & Activiteiten; Thuis in gezelligheid! Wat voor dag het ook is, wij maken er graag een mooi feest van! De Blokhut heeft diverse zalen, waarin diverse activiteiten kunnen worden georganiseerd. Er worden workshops gehouden maar u kunt ook een Hollandse avond beleven met diverse Hollandse spellen!

Heeft u een feestje? U kunt bij De Blokhut ook terecht voor zaalverhuur, kraamfeesten, vergaderingen, kinderfeestjes en bruiloften!

Meer informatie Contact opnemen Binnen activiteiten bekijken