Binnen activiteiten

Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit die binnen plaatsvindt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Denk hierbij aan een bedrijfsuitje, verjaardag, familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenuitje in de winter. In het voorjaar of najaar bent u ook niet altijd zeker van mooi weer. Ga dan liever voor safe en weet zeker dat uw uitje niet wordt verpest door het wisselende weer in Nederland.

Wij hebben diverse activiteiten te bieden voor zowel jong als oud in verschillende prijsklasses. Kiezen jullie voor actief of ontspannend, voor teambuilding of individueel?

Wat heeft de De Blokhut te bieden?

In the Jail (onze aparte spelletjesruimte) bieden wij Hollandse spelen, Western spelen en lasershot schieten aan. Ook kan er tijdens een verjaardag in de Stable of Saloon een luchtkussen voor de kinderen opgezet worden.
In de zalen kunnen jullie onze gezellige Pubquiz of Ik hou van Holland spelen. Dit bekende spel van televisie wordt gepresenteerd door onze presentator. Of gaan jullie voor het leuke bingo spel?
Hierbij kunt u kiezen tussen 1 ronde of verschillende rondjes waarbij je een complete avond kunt vullen.
Daarnaast bieden we nog verschillende leuke workshops aan: canvasdoek maken, Pimp je vogelhuis, brocante glaasjes en dienblad of zeepketting maken.

Contact opnemen Binnen activiteiten bekijken

Voor wie?

Wij bieden leuke activiteiten aan voor zowel kleine als grote groepen. Kleine groepjes vanaf 8 personen kunnen bij ons terecht voor de Hollandse/Western spelen in de spelletjesruimte.

Grote groepen tot 200 personen kunnen terecht voor alle binnenactiviteiten.

Activiteiten combineren?

Komen jullie alleen een leuke activiteit bij ons doen of zullen we er een complete middag of avond voor maken. Bij ons is alles mogelijk. U kunt verschillende activiteiten of arrangementen combineren, maar het is ook mogelijk om vooraf te starten met een lunchbuffet of af te sluiten met een hapje/drankje of een complete BBQ, buffet, smulsteen of reuze gourmet. Als kers op de taart verzorgen wij ook graag het dessert voor jullie.

Waarom bij ons?

Wij zijn gelegen in een zeer landelijk buitengebied waar u door de hedendaagse drukte optimaal tot rust kunt komen. Geniet op ons terras bij zonnig weer of binnen in één van onze zalen.
Mocht u bij ons een zaal bespreken dan hoeft u deze nooit te delen met andere groepen.
Buiten op het terras zullen meerdere groepen tegelijkertijd plaatsnemen. Onze pagodetent, Sidewalk, of The Ranch hoeft u ook niet te delen.
De spelletjesruimte binnen wordt uitsluitend voor jullie gezelschap gereserveerd.

Wist u dat..

  • Wij rekening houden met alle leeftijden? Zowel jong als oud?
  • U de zaal (indien u blijft eten) niet hoeft te delen met andere gezelschappen.