Buggy rijden

Buggy rijden over de Veluwe? De Blokhut Feesten & Activiteiten, gelegen in Putten, organiseert diverse buggy tochten. Deze tochten zijn uitgestippeld in Gelderland over de Veluwe. Of u nu op zoek bent naar een on-road of een gave off-road buggy tocht, De Blokhut biedt voor iedereen een geweldig dagje uit!
De buggy's, ook wel Go-karts genoemd, zijn vergelijkbaar met karts. Ze zijn gemaakt voor terreinrijden. Geniet niet alleen van de mooie route/omgeving maar beleef ook de kick van het buggy rijden. De open constructie van de buggy zorgt ervoor dat jullie kunnen genieten van de zon en de wind die door de haren blaast.

Diverse tochten

Wij hebben met iedereen rekening gehouden. Zo bieden wij een Buggy Start and Go aan. De naam zegt het al: Starten en gaan… Deze verharde route is zeer geschikt voor de mensen die wel durven maar niet vies willen worden. Daarnaast hebben we ook nog de Buggy Experience. Deze route wisselt af met verharde en onverharde wegen over bospaden, landwegen en openbare wegen.
Voor de echte die-hards hebben wij de Buggy Rally. Deze route is 30% verhard en 70% onverhard. Durven jullie dit aan? Lekker door de modder scheuren over een bospad? Een overall is geen overbodige luxe tijdens deze route.

Contact opnemen Buggy arrangementen bekijken

Waarom bij De Blokhut Buggy rijden?

De Blokhut ligt zeer centraal in Nederland en is omringt met prachtige bossen en landschappen. Kort gezegd; een geweldig uitzicht tijdens de aangeboden routes.
Tijdens het ontvangst op onze sfeervolle boerderij kunnen jullie al genieten van de rust. Even uit de dagelijkse sleur lekker ontspannen. Voor de meesten zal buggy rijden ook een stukje gezonde spanning met zich meebrengen. Jullie adrenaline tijdens deze rit stijgt alleen maar. Dit geldt voor zowel de bestuurder als de bijrijder. Onderweg maken we een korte stop om even de benen de strekken en te wisselen van plek.

Grote groep?

U kunt bij ons al vanaf 6 personen terecht. Voor groepen groter dan 40 personen kunnen wij een wisselprogramma samenstellen waardoor uw programma georganiseerd verloopt. Mocht u toch graag met uw hele gezelschap willen rijden, dan kunnen wij in overleg extra buggy’s inhuren bij derden.

Activiteiten combineren?

Een middagje buggyrijden is natuurlijk al een hele belevenis. Mocht jullie budget het toelaten dan kunnen jullie deze middag verlengen met bijvoorbeeld een heerlijke bbq of buffet. Barbecueën kan bij De Blokhut zowel buiten als binnen.
Alle buggy arrangementen zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en een leuke groepsfoto! Op zoek naar een vergaderlocatie? Een locatie die anders is dan anders, gecombineerd met een ontspannende activiteit zorgt dat alle collega’s inspiratie krijgen en gemotiveerd worden. 
Begin met een vergadering/meeting, sluit aan voor een lunch en ga vervolgens jullie opgekropte energie besteden aan de geweldige buggy rit.
Alles op onze website is te combineren. Zelf even geen inspiratie? Wij denken graag met u mee en stellen een passend programma voor u samen.

Extra’s

Een buggy rit is meer dan alleen even toeren.
Jullie gezelschap wordt ontvangen met koffie/thee en boerencake. Vervolgens gaan we naar het buggyterrein en wordt er een groepsfoto gemaakt ter herinnering. Er wordt een korte uitleg gegeven over hoe de buggy werkt en jullie gaan samen op pad met de begeleider.
Ervaar de buggytocht en neem alles in je op. Geniet van de kleurrijke omgeving, laat de adrenaline door je lichaam stromen en ervaar het zelf.
Wanneer er adrenaline door je lichaam giert, kan je sneller reageren en lijkt de tijd langzamer te gaan. Fysiek gezien stijg je dus eigenlijk boven jezelf uit!

Wist u dat..

  • U bij de Blokhut altijd met uw eigen gezelschap op pad gaat?
  • Onze pechhulp tijdens de rit stand-by staat?
  • Wij garanderen dat de hele groep de route kan uitrijden in de buggy?
  • Ook kinderen meekunnen als passagier?
  • Je lichaam adrenaline aanmaakt wanneer het denkt dat het in gevaar is. Echter dit bij het buggy rijden niet zo is maar deze "oer" reactie toch in werking wordt gesteld aangezien hoge snelheden niet als normaal wordt gezien in de hersenen.