Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje De Blokhut Putten

Een dagje weg is leuk! Even lekker ontspannen, weg achter het bureau en niet de dagelijkse sleur van het werk. Dit versterkt de band met uw collega's, zorgt ervoor dat zij elkaar onderling beter leren kennen en een betere samenwerking. Het is investeren in uw bedrijf op een leuke manier. De Blokhut biedt vele activiteiten & arrangementen voor feesten, maar ook voor ondernemers die graag met het hele bedrijf een dagje er op uit willen zijn.

Teambuilding Arrangement

Wilt u de samenwerking onder de collega's van uw bedrijf verbeteren? Kom teambuilden bij De Blokhut! Dit arrangement is zeer compleet en bevat veel verschillende leuke activiteiten! Spinnenweb, estafette, geblinddoekte vierkant, jenga, gatenkazen en tangram. Het zit er allemaal bij! Zo leert u snel elkaars kwaliteiten kennen, waarbij samenwerken voorop staat.

Bekijk bedrijfsuitjes arrangementen

Sportief bedrijfsuitje

Wilt u graag een sportief bedrijfsuitje? De Blokhut heeft diverse activiteiten in de buitenlucht waarbij jullie lekker in de benen zijn. Een GPS tocht, boerengolf of funfietsen is een leuke manier om in beweging te zijn! Ook voor diegenen die actie willen kunnen bij De Blokhut terecht! De Buggy Rally is een gave buggy tocht over onverhard terrein.

Gezellig bedrijfsuitje

Het doel van het bedrijfsuitje kan sterk verschillen. Wilt u graag een gezellige dag hebben? Met zijn allen op de solex of in Buggy's rondtouren over de Veluwe? De Blokhut biedt verschillende activiteiten voor uw bedrijfsuitje. Wilt u de dag afsluiten met een heerlijk diner? Combineer de activiteit met een All-in barbecue.

Zaal nodig?

Zaal nodig voor uw bedrijf? De Blokhut heeft 5 verschillende zalen / terrassen. In deze zalen kunt bijvoorbeeld een training laten verzorgen voorafgaand aan één van de activiteiten. Wilt u meer weten over de verschillende zalen? Bekijk hier de verschillende zalen.

Neem contact op met De Blokhut

Waarom een bedrijfsuitje?

Mogelijk heeft u al een aantal keer gedacht aan een bedrijfsuitje, maar twijfel u nog. Doen of toch nog even wachten? Er zijn veel bedrijven die een bepaald moment aangrijpen om een bedrijfsuitje te organiseren. Bijvoorbeeld het behalen van een bepaald resultaat, het binnenhalen van een bepaalde opdracht of een uitbreiding van locatie. Het doel van een bedrijfsuitje kan sterk verschillen per uitje. Het is verstandig om hier van tevoren over na te denken. Een bedrijfsuitje kan al snel veel geld gaan kosten. Het zou mooi zijn als jij hier ook iets uit kan halen. Een aantal punten waar u op kunt letten:

Wilt u de band versterken tussen collega's?
- Wilt u dat collega's elkaar als persoon beter leren kennen?
- Laat u aanhang van collega's meenemen bij het bedrijfsuitje?
Wilt u dat de samenwerking beter verloopt tussen collega's?
- Wilt u vooral meer inzicht in elkaar kennis of juist elkaars competenties?
Wilt u ook een informatief onderdeel tijdens het bedrijfsuitje?
- Misschien is het een idee om een zaal te huren?

Het zijn slechts een aantal ideeën om het bedrijfsuitje voor uw bedrijf een bepaalde richting te geven. Op deze manier haalt u er ook nog iets uit als bedrijf. Daarnaast is het ook vooral een leuke manier om elkaar te leren kennen en blijft de herinnering van een uitje langer hangen!

Wat kost een bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje hoeft niet persé duur te zijn. U kunt bij De Blokhut kiezen voor compleet verzorgde arrangementen al voor minder dan 10 euro per persoon. Wilt u een complete dag verzorgd hebben met verschillende activiteiten, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor buggy rijden of een all-in BBQ. U kunt bij De Blokhut kiezen voor verschillende activiteiten voor een betaalbare prijs.