Etentjes

Eten bij de Blokhut

Ook voor het verwennen van de innerlijke mens bent u bij De Blokhut aan het juiste adres!
Na een actieve/inspannende activiteit is het tijd voor wat ontspanning. Even tot rust komen en lekker eten. De Blokhut in Putten biedt verschillende mogelijkheden. Borrelen, lunch, smulsteen, BBQ of buffet.
Wij hebben met alle groepen rekening gehouden.

  • Voor kleinere groepen, van 4 tot 15 personen, de smulsteen of een platé gerecht
  • Vanaf 10 personen Lunch, vanaf 15 personen BBQ
  • 20 of meer personen? Kies voor een compleet buffet of de gezellige Bourgondische avond

Heeft u of één van uw gasten een dieet of allergie? Als u dit tijdig aan ons doorgeeft houden wij hier graag rekening mee.
Denk hierbij aan: Halal, Glutenvrij, Vegetarisch, Suikervrij, Eiwit

Impressie

Van 4 tot 15 personen

Zijn jullie met een kleiner gezelschap? Dan bieden wij vanaf 4 personen de smulsteen of een platé gerecht aan. Lekker tafelen met jullie groep. Voor een lunch hebben wij een kleine kaart waaruit een keuze gemaakt kan worden. Dit dient wel vooraf gereserveerd te worden. Denk hierbij aan een 12 uurtje, pistolet gezond, diverse broodjes hamburger, broodje kroket/frikandel, tosti, soep of platégerecht.

Vanaf 10 personen

Vanaf 10 personen kunnen wij een lunchbuffet verzorgen. Deze bestaat uit diverse broodjes/bolletjes en krentenbrood. Salade, diverse vleeswaren/zoetwaren, kaas en kroket. Hiernaast staat er ook nog fruit, melk, karnemelk en jus ‘d orange voor u klaar.

Vanaf 15 personen

Groepen vanaf 15 personen kunnen kiezen uit lunch, reuze gourmet of BBQ (meerdere opties)
Kies wat bij jullie past en geniet van onze maaltijden.

Vanaf 20 personen

Vanaf 20 personen kunnen wij u diverse buffetten aanbieden. In de winter is een stamppottenbuffet een aanrader.

Vanaf 20 personen kunt u ook voor een complete bourgondische avond kiezen.
In dit 4 uur durend arrangement staat vooral lekker tafelen voorop. Geniet van de bourgondische gerechten, als toetje een ijsbombe en 4 uur onbeperkt bier, fris en wijn.
De entourage van de zaal is in Bourgondische stijl.

We geven u, als gastheer/gastvrouw, de tip mee om uw gasten te vragen naar eventuele diëten. Hier houden wij graag rekening mee en komt niemand op de dag zelf voor verrassingen te staan.
Denk hierbij aan: suikervrij, eiwitvrij, halal, vegetarisch of glutenvrij.

Waarom bij de Blokhut eten?

U bent waarschijnlijk al een dagdeel bij De Blokhut voor een activiteit. Na de activiteit kunnen jullie even rustig bijkomen onder het genot van een hapje en drankje op ons terras of binnen in één van onze zalen. Wat is er fijner dan eten op dezelfde locatie? Zo hebben jullie alle tijd om te genieten met jullie gezelschap, zonder op pad te moeten naar een andere locatie.
Bij ons kunt u ook binnen barbecueën. De grote afzuiger die boven de BBQ hangt zorgt ervoor dat er geen nare geurtjes achterblijven in jullie kleding.

Geschikt voor kinderen

Zijn er ook kinderen in jullie gezelschap? Kinderen tot 4 jaar eten gratis mee. (dit geldt alleen voor het menu)
Kinderen t/m 12 jaar eten voor de helft van het bedrag. (dit geldt alleen voor het menu)

Drankjes

De meeste maaltijden zijn exclusief drankjes. U kunt er zelf voor kiezen om gebruik te maken van consumptiemunten, drankjes turven voor op nacalculatie of drankuitkoop.

Turven

De Blokhut biedt de mogelijkheid om alle drankjes te turven voor op nacalculatie. Iedereen kan bestellen wat hij/zij wil en dit wordt vervolgens genoteerd voor op de eindfactuur. U kunt zelf ook aangeven of dit alleen binnenlands- of ook buitenlands gedistilleerde dranken mogen zijn.

Consumptiemunten

Iedereen ontvangt consumptiemunten op basis van bier, fris en wijn. (buitenlandse dranken kosten 2 of meerdere munten)
1 consumptiemunt kost € 2,50 

Let op! De munten dienen vooraf besproken te worden. Ze kunnen niet ingeleverd worden na de tijd. Op de avond zelf kunt u ze wel bijkopen.

Drankuitkoop

Wilt u onbeperkt drinken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kosten? Drankuitkoop is op aanvraag.