Feestje?

Heeft u iets te vieren? Huur een zaal inclusief één van de feest arrangementen bij De Blokhut.

Voor ieder feest een passende zaal

De Blokhut Feesten & Activiteiten, thuis in gezelligheid! Wat u ook te vieren heeft, De Blokhut heeft voor ieder feestje iets te bieden! Bent u met een kleine groep, of met een groep van 300 personen?

De Blokhut beschikt over zalen van verschillende groottes. Er zijn een aantal zalen binnen en een aantal terrassen buiten. Alle zalen staan direct met elkaar in verbinding, maar iedere zaal heeft ook zijn eigen bar en toilet. Of het voorjaar, zomer of najaar is, bij De Blokhut kunt u heerlijk vertoeven op één van de overdekte en verwarmde buitenterrassen. Hier kunt u kiezen uit één van de feest arrangementen, maar u kunt ook kiezen voor een compleet verzorgde Barbecue of buffet, inclusief drankjes.

Grote zaal - The Stable

The Stable is een gezellige zaal voor grote groepen. The Stable is voorzien van een bar, heren- en damestoilet, gardarobe en een gezellige houtkachel.
Hieronder staan een aantal foto's van The Stable. Door op de foto te klikken, wordt een vergrote versie getoond.

Kleine zaal - Saloon

Bent u met een kleine groep mensen? Dan is de Saloon een mooie ruimte om uw feestje te geven! Een gezellige kleinere zaal die van alle gemakken voorzien is. Net als The Stable is deze kleine zaal voorzien van een bar, heren- en damestoilet, gardarobe en een gezellige houtkachel.

Spelletjesruimte - The Jail

Viert u een Feestje bij De Blokhut, maar wilt u wat extra vermaak bieden voor de kinderen? De Blokhut heeft een spelletjesruimte met diverse hollandse en western spelen. Deze spelletjesruimte kunt u er optioneel bijnemen. Vraag bij het reserveren naar de mogelijkheden en de kosten.

Groot overdekt terras, The Ranch

Lekker weer of een koude dag? Geen probleem als u kiest voor The Ranch! Een overdekt & verwarmd terras. Hierdoor zit u droog en warm bij iets minder weer. Hier kunnen feest arrangementen worden gehouden, maar u kunt ook kiezen voor een All-in BBQ of buffet.

Klein overdekt terras, The Sidewalk

The Sidewalk is het kleine buitenterras bij De Blokhut. Dit terras is verwarmd en geschikt voor kleine groepen die graag een feestje willen vieren. Ook kunt u het feestje combineren met een activiteit. Bijvoobeeld buggy rijden, solex rijden of één van de andere activiteiten. Hierdoor wordt uw feestje een leuk dagje uit.

Pagoda

Geen romslomp thuis, maar wel een gezellig feestje vieren? In deze partytent kunt u terecht voor uw feest. Ook voor kinderfeestjes is dit een leuk ontvangstpunt of om aan de slag te gaan met een workshop.

Buiten terras

Even heerlijk bijkomen in de frisse lucht na een uitstapje bij De Blokhut? Op ons gezellige ruime terras kunt u terecht voor een kopje koffie, een drankje en een hapje. Wist u dat dit terras ook door het jaar heen regelmatig geopend is? Wilt u weten of het terras geopend is op de dag dat u langs komt? Bel dan gerust even met De Blokhut. U kunt ons bereiken op telefoonummer 0341-491487.

Voor wat voor feest kunt u terecht?

Veel mensen grijpen een verjaardag aan om een feest te geven bij De Blokhut, maar u kunt ook terecht voor een vergadering, bruiloft, vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon een dagje weg.

Welke arrangementen zijn er?

De Blokhut biedt diverse (feest)arrangementen. Al deze feest arrangementen zijn zeer compleet en gevarieert. Zo is vrijwel ieder feestarrangement voorzien van koffie en thee voor ontvangst, warme hapjes, nootjes en drankjes. Wilt u iets anders dan het feest arrangement? Bijvoorbeeld een compleet verzorgde barbecue of een buffet? Ook daarvoor kunt u bij De Blokhut terecht. Wilt u hierover meer informatie? Dan kunt u het best contact opnemen.

Kan ik activiteiten en zalen combineren?

De Blokhut denkt graag met u mee om er een leuk uitje van te maken die past bij uw wensen. Op deze website bieden wij veel arrangementen die vaak bestaan uit een activiteit in combinatie met een hapje en een drankje. Heeft u zelf een acitivteit gezien die u graag aansluitend bij uw feest of arrangement doet? Dan kan dat. Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487.     

Kan ik ook een zaal zonder catering huren?

U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering. Er zijn veel mogelijkheden die wij bieden in verschillende prijsklasses. Hiernaast rekenen wij geen extra zaalhuur of schoonmaakkosten.