Bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een geschikte locatie voor jullie mooiste dag? De Blokhut is een gastvrije en gemoedelijke locatie waar zowel jullie als jullie gasten zich thuis zullen voelen!
De Blokhut in Putten is centraal gelegen voor een bruiloft met gasten vanuit het hele land.

Jullie als bruidspaar hebben natuurlijk diverse ideeën en wensen voor jullie dag. 
De Blokhut maakt graag een afspraak met jullie om jullie wensen door te nemen en te bespreken wat er allemaal mogelijk is. 
Denk hierbij aan het ontvangst met de daggasten, bruidstaart aansnijden, dineren met de daggasten, klaarmaken voor de avondgasten of tussendoor een receptie.
Samen maken we graag een passend voorstel om aan al jullie wensen te voldoen. U ontvangt hiervan per email een offerte.

Impressie

Kleine en grote gezelschappen

De Blokhut kan binnen grote groepen ontvangen tot circa 225 personen en bij mooi weer kunnen we ook uitbreiden naar buiten.
Voor de daggasten bieden wij de kleine zaal (Saloon) aan. De grote zaal (The Stable) wordt klaargemaakt voor het avondfeest.
Na het eten verlaten jullie de kleine zaal en kunnen jullie door naar het feest in de grote zaal.
Tussendoor even lekker opfrissen (elke zaal heeft een aparte toilet) of buiten op het terras een luchtje scheppen.
Wij hebben voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor al jullie gasten.

Aanbod

Wij hebben het voor jullie als bruidspaar gemakkelijk gemaakt door verschillende arrangementen uit te werken. Zo hebben we 9 arrangementen die uit verschillende hapjes/drankjes en afsluiters bestaan. De kosten hiervan zijn verschillend waardoor jullie dit goed kunnen afwegen tegen elkaar.
De feestarrangementen zijn altijd uit te breiden indien jullie andere wensen hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een saté buffet een ijscokar of frietkraam.

Impressie

Waarom bij De Blokhut uw bruiloft vieren?

De Blokhut is gelegen in een landelijke omgeving. Onze zalen hebben een huiselijke sfeer waarbij gastvrijheid en thuis in gezelligheid onze motto is.
Door de locatie en de medewerkers beleven jullie als bruidspaar samen met jullie gasten deze mooiste dag in een gemoedelijke sfeer.

Kinderen

Jullie grote dag verzorgen wij graag tot in de puntjes. Kinderen als daggast? Op zo'n dag is het belangrijk dat uw kleine daggasten zich ook vermaken. Bij mooi weer kunnen de kinderen zich uitleven buiten op het luchtkussen. Willen jullie niet afhankelijk zijn van het weer? Reserveer dan de spelletjesruimte erbij. Hier kunnen de kinderen lekker aan de gang met klompgooien, blikgooien, koemelken, bierpulschuiven, handje drukken, en stalrepelhangen. Ook kunnen wij hier een luchtkussen plaatsen. Leuk voor de allerkleinsten zodat zij ook lekker hun gang kunnen gaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Allergieën

Heeft een van uw gasten een allergie? Geef dit gerust aan ons door.
Wij regelen graag een suikervrij gebakje of glutenvrij brood tijdens het buffet voor jullie.

Muziek

Er is van alles mogelijk op het gebied van muziek. Willen jullie rustige achtergrondmuziek? Neem dan een cd of USB mee welke wij voor u kunnen afspelen. Liever de voetjes van de vloer? Reserveer dan een DJ. Wij regelen een DJ die aan jullie muziekwensen kan voldoen.
Hebben jullie zelf een band geregeld? Ook dit is bij ons mogelijk.

Ceremoniemeester

Een bruiloft zou geen bruiloft zijn zonder ceremoniemeester die alles soepel en volgens de planning laat verlopen.
Mocht de ceremoniemeester het fijn vinden om ook de locatie te zien, dan is dit goed te combineren met bijvoorbeeld jullie laatste afspraak om alles nog even door te nemen.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de beamer tegen een vergoeding. (Zowel in The Stable als in The Saloon)
Hierop kunnen jullie bijvoorbeeld de foto’s van de dag op afspelen.
Een eigen laptop meebrengen is wel van belang.