Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Het vrijgezellenfeest is een feest dat door vrienden of familie van de bruid of bruidegom georganiseerd wordt om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan voordat de bruid en bruidegom in het huwelijk treden.
Een laatste feest met je vrienden als vrijgezel, dat moet een speciale dag worden! De vrijgezel moet volop in het middelpunt staan. Een te gekke outfit hoort hier natuurlijk bij!

De locatie, de dag, het tijdstip en het antwoord op de vraag of er wel een vrijgezellenfeest gaat komen, dient bij voorkeur tot op het laatste moment geheim te worden gehouden om de vrijgezel zo goed mogelijk te verrassen.

Begin op tijd met het bepalen van een datum, het is lastig om een groep mensen bij elkaar te krijgen.
Bij ons is het mogelijk om een vrijblijvende optie te plaatsen voor bijvoorbeeld een buggy of solextocht. Hebben jullie 2 data? Ook dit is geen probleem. Graag horen we wel zo snel mogelijk welke datum het gaat worden.

Komen jullie alleen een gezellige activiteit doen of blijven jullie ook gezellig eten? Om het jullie gemakkelijk te maken hebben wij enkele voorbeelden samengesteld. In verschillende prijsklassen een hoog/laag durf factor/actief/ontspannend.

Impressie

Waarom bij de Blokhut?

De Blokhut is gelegen in het midden van Nederland. Erg handig als er ook gasten komen vanuit andere plaatsen.
Wij beschikken over een evenemententerrein en hebben de horeca gelegenheid in eigen beheer. Ideaal, jullie hoeven niet van locatie naar locatie. Alles vindt plaats op 1 locatie.
De Blokhut denkt graag mee met de gasten zodat we er een leuke dag van kunnen maken. Daarom hebben we voor iedereen wat wils.
Diverse leuke activiteiten, passend bij jullie budget indien jullie nog meer op de planning hebben staan voor deze dag. Kiezen jullie voor actie en avontuur? Ook hierin hebben wij volop keus.

Activiteiten combineren?

Een solextocht afgewisseld met een funfietstocht of bij slecht weer het lasershotschieten in de spelletjesruimte. Alle activiteiten zijn indien beschikbaar te combineren.
Jullie kunnen starten met een lunch. Liever iets kleins? Een soepje met stokbrood of liever een bittergarnituur vooraf of tijdens de activiteiten? Ook dit is te reserveren bij onze activiteitenboerderij in Putten.
Jullie kunnen het zo gek maken als jullie zelf willen. Wij kunnen ook een complete dag aan u voorstellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest gemengd dames/heren

Bestaat jullie gezelschap uit dames en heren? Wij hebben hier leuke oplossingen voor.
Jullie starten samen met koffie/thee en wat lekkers.
De heren gaan een stoere buggy rit maken en de dames een creatieve workshop volgen.
Ook stoere dames er tussen? Kies dan voor een leuke solexrit.
Vervolgens komen jullie weer samen en gaan jullie aanschuiven bij bijvoorbeeld een BBQ.

Wist u dat..

  • Veel vrijgezellen al een vermoeden hebben wat de datum van de verassing is?
  • Je als vriend/vriendin soms erg lastige situaties tegenkomt waarbij je je bijna verspreekt?
  • Veel vrijgezellen gênante opdrachten moeten uitvoeren tijdens het vrijgezellenfeest?