E-cruiser rijden

Centraal gelegen in Nederland op de Veluwe vindt u de Blokhut in Putten voor een nostalgische scootertocht. Deze rit (zonder helm) is leuk voor jullie vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje maar ook is leuk als romantisch uitje samen met uw partner.

Bent u op zoek naar een dagje uit in eigen land en wilt u vooral genieten van de bosrijke omgeving, landschappen, dijken of een mooie rit langs de boulevard? Dan is deze nostalgische rit op de grande retro scooter met de stijl uit de jaren 60 maar voorzien van de hedendaagse technieken zoals ABS, alarm en knipperlichten precies wat jullie zoeken. Een dagje ontstressen doet een ieder goed.
De trendy scooters zijn simpel in omgang: starten, gasgeven en remmen.

Contact opnemen E-CRUISER arrangementen bekijken

Omdat De Blokhut centraal gelegen is en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid is het E-cruisen zeer aantrekkelijk in combinatie met een zakelijke bijeenkomst. Start de dag met een vergadering, geniet aansluitend van een luxe lunchbuffet en sluit af met een ontspannende E-cruiser tocht.

Gebruik van de E-cruiser

De trendy E-cruisers zijn simpel in omgang: starten, gasgeven en remmen.  Uiteraard krijgt jullie gezelschap vooraf een korte briefing. Hoe start ik de E-cruiser? Waar zit het knipperlicht? Welke remmen moet ik gebruiken? Waar moet ik nog meer aan denken tijdens het rijden op de E-cruiser?
Iedereen die in het bezit is van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat mag de E-cruiser besturen.

Diverse tochten

Kiezen jullie voor een leuke puzzeltocht of gaan jullie liever genieten van de mooie omgeving?
Wij bieden diverse routes aan. Zo hebben we de  puzzeltocht, Cruisetocht, Unieke Bosroute en de Puttense tour. 

Waarom E-cruisen bij De Blokhut?

De klant is koning bij ons. Bij ons gaat er geen begeleiding mee op tijdens de tocht. Jullie krijgen vooraf een korte briefing en gaan met jullie eigen gezelschap op pad.
Wij hebben de route voor jullie uitgestippeld, deze krijgen jullie mee op papier.
Het belangrijkste is dat jullie kunnen genieten van een dagje weg in eigen land.

Activiteiten combineren?

Kiezen jullie ervoor om alleen te komen E-cruisen of blijven jullie ook nagenieten op ons ruime terras waarbij u echt even tot rust komt van het drukke dagelijks leven?

Start met een lunch. Deze bieden wij al aan vanaf 10 personen (buffet) of geniet aansluitend van een borreluurtje op het terras of bij slecht weer binnen bij onze gezellige sfeerkachels.

 

Voor alle groepen hebben we verschillende mogelijkheden voor het diner. BBQ, buffet, smulsteen of platé menu. Zelf combineren mag bij ons. Mocht u er niet uitkomen dan stellen we graag een passend programma voor u samen.

Wat zit er bij in?

Jullie worden in één van onze zalen ontvangen met koffie/thee en boerencake. Hier is er de gelegenheid om de huurvoorwaarden te ondertekenen. Vervolgens komt één van ons collega’s jullie ophalen en wordt er op het evenemententerrein een groepsfoto gemaakt. Jullie krijgen per groep één groepsfoto mee ter herinnering van deze geweldige dag. Aansluitend wordt er een korte briefing gegeven en kunnen E-cruisers gestart worden.

Er wordt een borg gevraagd die u na de tijd weer terugkrijgt indien er geen schade is. Verder komen er geen extra kosten bij zoals zaalhuur.

Ontvangst, briefing, groepsfoto, benzine, verzekering zit bij de prijs inbegrepen.