0341-49 14 87

Buggy rijden

BUGGY RIJDEN OP DE VELUWE IN DE HERFST, EEN GEWELDIGE BELEVENIS VOOR JONG EN OUD!

Buggy rijden over de Veluwe? De Blokhut Feesten & Activiteiten, gelegen in Putten, organiseert diverse Buggy tochten. Deze tochten zijn uitgestippeld in Gelderland over de Veluwe

Welk arrangement past bij jullie?

Buggy – Start and Go

De Start and Go is meer dan alleen rijden met de Buggy

39,- per persoon

Bekijk arrangement

BUGGY – HERFSTARRANGEMENT

Een gezellig arrangement voor de liefhebbers van modder, inclusief gezellig hapje en drankje!

vanaf 35,- per persoon

Bekijk arrangement

Buggy – Rally

Durft u het aan?! Voor wie niet bang is om vies te worden!

63,- per persoon

Bekijk arrangement

Alles weten over buggy rijden bij de Blokhut?

Lees snel verder!

Buggy rijden over de Veluwe?

Of u nu op zoek bent naar een Buggy tocht over verhard of onverharde wegen, De Blokhut biedt voor iedereen een geweldig dagje uit!

De Buggy’s, ook wel Go-karts genoemd, zijn vergelijkbaar met karts. Ze zijn gemaakt voor terrein rijden. Geniet niet alleen van de mooie route en omgeving maar beleef ook de kick van het Buggy rijden. De open constructie van de Buggy zorgt ervoor dat u kunt genieten van de zon op uw gezicht en de wind die door uw haren blaast.

Diverse Buggy-tochten, wat durven jullie aan?

Wij hebben met iedereen rekening gehouden. Zo bieden wij een Buggy Start and Go aan. De naam zegt het al: Starten en gaan… Deze verharde route is zeer geschikt voor de mensen die wel durven maar niet vies willen worden. Daarnaast hebben we ook nog de Buggy Experience. Deze route wisselt af met verharde en onverharde wegen over bospaden, landwegen en openbare wegen.

Voor de echte die-hards hebben wij de Buggy Rally. Deze route is 30% verhard en 70% onverhard. Durft u dit aan? Lekker door de modder scheuren over een bospad? Een overall is geen overbodige luxe tijdens deze route en wij raden u zeker aan om schone kleding mee te nemen.

Waarom bij De Blokhut Buggy rijden?

De Blokhut ligt zeer centraal in Nederland en is omringt met prachtige bossen en landschappen. Kort gezegd; een geweldig uitzicht tijdens de aangeboden routes.
Tijdens het ontvangst op onze sfeervolle boerderij kunt u al genieten van de rust. Even uit de dagelijkse sleur lekker ontspannen. Voor de meesten zal Buggy rijden ook een stukje gezonde spanning met zich meebrengen. Uw adrenaline tijdens deze rit stijgt alleen maar. Dit geldt voor zowel de bestuurder als de bijrijder. Onderweg maken we een korte stop om even de benen de strekken en te wisselen van plek.

Met een grote groep buggy rijden?

U kunt bij ons al vanaf 6 personen terecht. Voor groepen groter dan 40 personen kunnen wij een wisselprogramma samenstellen waardoor uw programma georganiseerd verloopt. Mocht u toch graag met uw hele gezelschap willen rijden, dan kunnen wij in overleg extra buggy’s inhuren bij derden.

Maak je dag compleet, combineer activiteiten.

Een middag Buggy rijden is natuurlijk al een hele belevenis. Het is tevens mogelijk om deze middag verlengen met bijvoorbeeld een heerlijke barbecue of buffet. Barbecueën kan bij De Blokhut zowel buiten als binnen.

Alle Buggy arrangementen zijn inclusief ontvangst met koffie/thee, boerencake en een leuke groepsfoto! Op zoek naar een vergaderlocatie? Een locatie die anders is dan anders, gecombineerd met een ontspannende activiteit zorgt dat alle collega’s inspiratie krijgen en gemotiveerd worden.

Begin met een vergadering of meeting, sluit aan voor een lunch en ga vervolgens uw opgekropte energie besteden aan de geweldige Buggy rit.
Alles op onze website is te combineren. Zelf even geen inspiratie? Wij denken graag met u mee en stellen een passend programma voor u samen.

Zo gaat buggy rijden bij De Blokhut

Een Buggy rit is meer dan alleen een tocht.

Uw gezelschap wordt ontvangen met koffie/thee en boerencake. Vervolgens gaan we naar het Buggy terrein en wordt er een groepsfoto gemaakt ter herinnering. Er wordt een korte uitleg gegeven over hoe de Buggy werkt en u gaat samen op pad met de begeleider.

Ervaar de Buggy tocht en neem alles in u op. Geniet van de kleurrijke omgeving, laat de adrenaline door uw lichaam stromen en ervaar het zelf.
Wanneer er adrenaline door uw lichaam giert, kunt u sneller reageren en lijkt de tijd langzamer te gaan. Fysiek gezien stijg u dus eigenlijk boven uzelf uit!

Wist u dat...

  • U bij de Blokhut altijd met uw eigen gezelschap op pad gaat?
  • Onze pechhulp tijdens de rit stand-by staat?
  • Wij garanderen dat de hele groep de route kan uitrijden in de buggy?
  • Ook kinderen meekunnen als passagier? (kinderen vanaf 3 jaar in een eigen meegebracht kinderzitje)
  • Je lichaam adrenaline aanmaakt wanneer het denkt dat het in gevaar is. Echter dit bij het Buggy rijden niet zo is maar deze “oer” reactie toch in werking wordt gesteld aangezien hoge snelheden niet als normaal wordt gezien in de hersenen.

Sfeer proeven?

Bekijk deze video en kom in de stemming! Stuur door naar je vrienden, zodat iedereen weet wat hij/zij kan verwachten…

Bellen of gebeld worden?

Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Optie nemen?

Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

De Blokhut
T: 0341-49 14 87