0341-49 14 87

Bedrijfsuitjes

Met het hele team een gezellige dag!

Even lekker ontspannen en niet de dagelijkse sleur van het werk. Dit versterkt de band van collega’s onderling. Want eerlijk is eerlijk, tijdens een uitje komen er andere gespreksonderwerpen aan bod en leer je elkaar op een andere manier kennen. Het is, op een leuke manier, een investering in het team.

Een landelijk bedrijfsuitje bij de Blokhut.

De blokhut biedt verschillende activiteiten en arrangementen, waardoor er voor iedereen altijd iets leuks te beleven valt tijdens het bedrijfsuitje.

Wij bieden verschillende binnen- en buitenactiviteiten, dinermogelijkheden, vergaderarrangementen en diverse (on)gemotoriseerde en elektrische toertochten.

Voor elk bedrijf wel iets dus! Omdat bedrijfsuitje vaak bestaan uit grote groepen met verschillende persoonlijkheden is het soms lastig om een uitje te vinden waarbij iedereen het leuk vindt om mee te doen. Daarom is het bij de Blokhut ook mogelijk om activiteiten te combineren en hiermee een keuze- of wisselprogramma aan te bieden. Dit allemaal in verschillende prijsklasses waardoor er voor elk budget wat mogelijk is!

De mogelijkheden bij de Blokhut zijn (bijna) eindeloos!

Teambuilding

Bent u op zoek naar een leuk uitje waarbij ook de samenwerking verbeterd? Dan is de teambuilding echt iets voor uw bedrijf. Door middel van leuke spellen en opdrachten gaat iedereen effectief én gezellig aan de slag! Denk hierbij aan tangram, estafette, spinnenweg en diverse raadsels. Dankzij het opdelen van de groep, in 2 teams, ontstaat er ook nog een spel element. Dit werkt extra motiverend! Wie neemt de leiding en wie laat zich leiden? Durf jij te vertrouwen op je collega’s?
Natuurlijk is er na afloop ook een prijsuitreiking. Welk team heeft het beste gepresteerd?

Ontvangst met koffie/thee en boerencake is inbegrepen

Prijs: €28,- p.p.

Sportief bedrijfsuitje

Zijn jullie graag bezig in de frisse lucht, is stil zitten niet aan jullie? Bij de Blokhut zijn er diverse activiteiten in de buitenlucht waarbij jullie lekker bezig zijn. Denk hierbij aan een GPS tocht, boerenpadengolf, Funfietsen op de Lopifit. Dit zijn allemaal leuke activiteiten om in beweging te zijn.

Prijzen:

  • GPS tocht vanaf €13,- p.p.
  • Boerenpadengolf €13,- p.p.
  • Funfietsen vanaf €19,-
  • Lopifit vanaf € 27,- p.p.

 

Stoer bedrijfsuitje

Wilt u net even wat meer uitdaging voor uw team? Is stoffig of nat worden geen probleem? Kies dan voor een van onze Buggy routes of ga op pad met de Solex!

Prijzen:

  • Buggy rijden: vanaf € 39.- p.p.
  • Solex rijden: vanaf € 35,- p.p.

Aanvullende informatie

Het doel van een bedrijfsuitje kan sterk verschillen. Een gezellige dag, rondtoeren of elkaar op een andere manier leren kennen? Bij de Blokhut kunt u terecht!

Het is bij alle arrangementen mogelijk om ze nog leuker, lekkerder of actiever te maken met bijvoorbeeld een combinatie van teambuilding met een lekkere BBQ of een activiteit met aansluitend een smaakvol platé menu en een gezellige feestavond. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Liever online oriënteren? Klik dan hier voor al onze activiteiten. (doorlinken op de website)

Voorwaarden bedrijfsarrangement:

Minimaal 15 personen. Wanneer u met minder personen bent gaan wij graag in gesprek om alsnog een passend voorstel te doen.
Wanneer u gebruik wilt maken van de beamer dan moet u zelf een laptop mee nemen. Onze beamer heeft een VGA of HDMI aansluiting. Meerprijs gebruik beamer is €20,-
Wij kunnen rekening houden met allergie- en dieetwensen wanneer wij dit uiterlijk 7 dagen van te voren van u doorkrijgen

STEL UW PERFECTE DAG SAMEN!

Uw dag op maat? Dat kan bij De Blokhut! Kies uit onze diverse activiteiten van spectaculair tot lekker.

PASSENDE ARRANGEMENTEN

Buggy – Rally

Durft u het aan?! Voor wie niet bang is om vies te worden!

63,- per persoon

Bekijk arrangement

E-Cruiser – Unieke Bosroute

Hip van de prachtige Veluwe genieten. Wie wil dat niet?

40,- per persoon

Bekijk arrangement

Ik hou van Holland

Het spel zoals u het kent van tv inclusief presentator!

16,5 per persoon

Bekijk arrangement

Bellen of gebeld worden?

Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Optie nemen?

Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

De Blokhut
T: 0341-49 14 87