0341-49 14 87

Bedrijfsuitjes

Samen een gezellige dag!

Even lekker ontspannen en niet de dagelijkse sleur van het werk. Dit versterkt de band met uw collega’s, zorgt ervoor dat zij elkaar onderling beter leren kennen en een verbeterd de samenwerking. Het is investeren in uw bedrijf op een leuke manier. De Blokhut biedt vele verschillende activiteiten & arrangementen waardoor er voor iedereen altijd iets te leuks te beleven valt tijdens uw bedrijfsuitjes.

Daarom komen verschillende bedrijven al jaren bij ons terug!

Waarom een bedrijfsuitje bij De Blokhut?

De Blokhut biedt veel verschillende mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Wij bieden verschillende binnen- en buitenactiviteiten, vergaderarrangementen, maaltijdmogelijkheden, gemotoriseerde, ongemotoriseerde en zelfs elektrische toertochten aan. Voor elk bedrijfsuitje wel iets dus. Omdat bedrijfsuitjes vaak bestaan uit grote groepen met vele individuele persoonlijkheden is het soms lastig om een leuk uitje te vinden waarbij iedereen het leuk vindt om mee te doen. Het is daarom bij De Blokhut tevens mogelijk om een keuze- of wisselprogramma op te stellen.

Teambuilding tijdens het bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een leuk uitje waarbij u ook nog eens de samenwerking kunt verbeteren? Dan is de Teambuilding echt iets voor u! Door middel van leuke opdrachten en spellen is deze teambuilding niet alleen effectief maar ook nog eens heel gezellig. Dankzij het opdelen van de groep in 2 teams ontstaat er ook nog een spel element waardoor iedereen extra gemotiveerd wordt! De teambuilding kan los worden gereserveerd maar is ook goed te combineren met een vergadering, lunch, diner of andere activiteit. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden, wij helpen u graag om een passende dag samen te stellen.

Sportieve bedrijfsuitjes zijn ook mogelijk

Wilt u graag een sportief bedrijfsuitje? De Blokhut heeft diverse activiteiten in de buitenlucht waarbij jullie lekker in de benen zijn. Een GPS tocht, boerenpadengolf, funfietsen of de Lopifit zijn een leuke manier om in beweging te zijn! Ook voor diegenen die actie willen kunnen bij De Blokhut terecht! De Buggy Rally is een gave Buggy tocht over onverhard terrein en een ware kick voor iedereen.

Het belangrijkste tijdens een bedrijfsuitje, gezelligheid!

Het doel van het bedrijfsuitje kan sterk verschillen. Wilt u graag een gezellige dag hebben? Met zijn allen op de Solex of in Buggy’s rondtouren over de Veluwe? De Blokhut biedt verschillende activiteiten voor uw bedrijfsuitje. Wilt u de dag afsluiten met een heerlijk diner? Combineer de activiteit met een barbecue of buffet.

STEL UW PERFECTE DAG SAMEN!

Uw dag op maat? Dat kan bij De Blokhut! Kies uit onze diverse activiteiten van spectaculair tot lekker.

PASSENDE ARRANGEMENTEN

Buggy – Rally

Durft u het aan?! Voor wie niet bang is om vies te worden!

63,- per persoon

Bekijk arrangement

E-Cruiser – Unieke Bosroute

Hip van de prachtige Veluwe genieten. Wie wil dat niet?

40,- per persoon

Bekijk arrangement

Ik hou van Holland

Het spel zoals u het kent van tv inclusief presentator!

16,5 per persoon

Bekijk arrangement

Bellen of gebeld worden?

Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Optie nemen?

Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Het is mogelijk om 5 dagen een optie nemen op één van de feestzalen. Tip: maak uw optie zo spoedig mogelijk bekend.

De Blokhut
T: 0341-49 14 87