0341-49 14 87

Bruiloft

een prachtige dag in landelijke stijl

Zijn jullie op zoek naar een geschikte locatie voor jullie mooiste dag? De Blokhut is een gastvrije en gemoedelijke locatie op de Veluwe waar zowel jullie als jullie gasten zich thuis zullen voelen! De Blokhut in Putten is centraal gelegen voor een bruiloft met gasten vanuit het hele land.

Prachtige landelijke bruiloft

De Blokhut is gelegen in een landelijke omgeving. Onze zalen hebben een huiselijke maar moderne sfeer waarbij gastvrijheid en ‘huis in gezelligheid’ ons motto is. Door de locatie en de medewerkers beleven jullie als bruidspaar samen met jullie gasten deze mooiste dag in een gemoedelijke sfeer.

Kleine en grote gezelschappen

De Blokhut kan binnen grote groepen ontvangen tot circa 225 personen en bij mooi weer kunnen we ook uitbreiden naar buiten. Voor de daggasten bieden wij de kleine zaal (Saloon) aan. De grote zaal (The Stable) wordt klaargemaakt voor het avondfeest. Na het eten verlaten jullie de kleine zaal en kunnen jullie door naar het feest in de grote zaal.

Tussendoor even lekker opfrissen (elke zaal heeft een aparte toilet) of buiten op het terras een luchtje scheppen. Wij hebben voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor al jullie gasten.

Aanbod voor jouw bruiloft

Voor het dagprogramma hebben wij geen standaard arrangementen. Dit is zo persoonlijk dat het voor jullie en voor ons prettiger is om samen te gaan zitten en jullie wensen voor het dagprogramma door te nemen en hiervoor een offerte te maken. Er is wel heel veel mogelijk en uiteraard zijn de arrangementen voor een lunch en/of diner wel te bekijken bij ons aanbod van maaltijd mogelijkheden. Omdat dit een speciale dag is en erg persoonlijk horen wij het graag van jullie als er speciale wensen of verzoeken zijn. Wij zijn hierin flexibel en proberen graag met jullie mee te denken.

Wij hebben het voor jullie als bruidspaar gemakkelijk gemaakt. Voor het avondprogramma werken wij met een basisarrangement die u zelf kunt aanpassen. Dit arrangement is wel de minimale afname. Elk arrangement is opgebouwd uit 3 verschillende onderdelen:

  1. Ontvangst
  2. Borrelhapjes
  3. Afsluiting

Onder het desbetreffende onderdeel vindt u de uitbreidingsmogelijkheden. Ook hebben wij al een aantal arrangementen vooraf samengesteld, deze zijn uiteraard ook te reserveren.

Alle feestarrangementen duren 4 uur en zijn inclusief 4 uur all-in bier/fris/wijn en binnenlands gedistilleerde dranken. Dit valt niet aan te passen. Het minimale aantal personen voor een feestarrangement zijn 20 personen.

Onze feest arrangementen zijn onder aan deze pagina te bekijken.

Ondersteuning voor de ceremoniemeester van jouw bruiloft

Een bruiloft zou geen bruiloft zijn zonder ceremoniemeester die alles soepel en volgens de planning laat verlopen. Mocht de ceremoniemeester het fijn vinden om ook de locatie te zien, dan is dit goed te combineren met bijvoorbeeld jullie laatste afspraak om alles nog even door te nemen.

Het is mogelijk om gebruik te maken van de beamer tegen een vergoeding. Zowel in The Stable als in The Saloon.
Hierop kunnen jullie bijvoorbeeld de foto’s van de dag op afspelen. Een eigen laptop meebrengen is wel van belang, de aansluiting waar wij mee werken is een VGA aansluiting.

Kinderen

Jullie grote dag verzorgen wij graag tot in de puntjes. Kinderen als daggast? Op zo’n dag is het belangrijk dat uw kleine daggasten zich ook vermaken. Bij mooi weer kunnen de kinderen zich uitleven buiten op het luchtkussen. Willen jullie niet afhankelijk zijn van het weer? Reserveer dan de spelletjesruimte erbij. Hier kunnen de kinderen lekker aan de gang met klompgooien, blikgooien, koemelken, bierpulschuiven, handje drukken, en stalrepelhangen. Ook kunnen wij hier een luchtkussen plaatsen. Leuk voor de allerkleinsten zodat zij ook lekker hun gang kunnen gaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Muziek / Enternainment op jullie bruiloft

Bij een bruiloft hoort uiteraard muziek! Onze zaal beschikt over een dansvloer met bijbehorende verlichting. Er is van alles mogelijk op het gebied van muziek. Willen jullie rustige achtergrondmuziek? Neem dan een cd of USB mee welke wij voor u kunnen afspelen. Liever de voetjes van de vloer? Reserveer dan een DJ. Wij kunnen een DJ regelen die aan jullie muziekwensen kan voldoen.

Het is geen probleem om zelf een DJ te regelen met eigen apparatuur. Het is wel belangrijk om hierbij rekening te houden met het geluid dat niet over de 80 decibel mag gaan en de DJ mag onder het draaien geen alcoholische drankjes drinken. Het is uiteraard ook mogelijk om een andere vorm van muziek of entertainment te regelen zoals een band, zanger(es), dansers of misschien heeft u wel een familielid of kennis die graag zijn of haar zangtalenten wil laten horen.. Mocht dit laatste van toepassing zijn vraag dan vooral naar onze microfoon! Wij vinden het wel prettig als u ons vooraf informeert over uw meegebrachte entertainment.


Gebruik beamer & scherm 20.-
Gebruik microfoons 15.-

Allergieën

Heeft u of een van uw gasten een allergie of dieetwens? Geeft dit dan van tevoren bij ons aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Tot slot

Een bruiloft is erg persoonlijk en elk bruidspaar heeft andere wensen. Neemt u gerust contact met ons op mocht u nog vragen hebben. Het is tevens mogelijk om een afspraak in te plannen zodat u vrijblijvend onze locatie kunt bezichtigen.

STEL UW PERFECTE DAG SAMEN!

Uw dag op maat? Dat kan bij De Blokhut! Kies uit onze diverse activiteiten van spectaculair tot lekker.

PASSENDE ARRANGEMENTEN

Feestarrangement Basis

29,- per persoon

Bekijk arrangement

Feestarrangement 1

35,- per persoon

Bekijk arrangement

Feestarrangement 2

36,5 per persoon

Bekijk arrangement

Feestarrangement 3

37,5 per persoon

Bekijk arrangement

Bellen of gebeld worden?

Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Optie nemen?

Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Het is mogelijk om 5 dagen een optie nemen op één van de feestzalen. Tip: maak uw optie zo spoedig mogelijk bekend.

De Blokhut
T: 0341-49 14 87