0341-49 14 87

Over ons

Thuis in gezelligheid

Wij heten u van harte welkom op de website van de Blokhut, feest- en activiteitenboerderij in Putten op de Veluwe, zeer centraal en landelijk gelegen, goed bereikbaar en met een eigen ruime parkeergelegenheid. Alle feesten en activiteiten worden op – of vanaf ons eigen terrein gehouden met onze eigen gastvrije medewerkers.

Begonnen met kinderpartijtjes

Feesten en activiteitencentrum De Blokhut is een onderdeel van de boerderij van Bep en Aart Eersen. De Blokhut is in 1996 ontstaan met het organiseren van kinderpartijtjes. Bep werkt al jaren in de horeca en Aart is al lange tijd boer.

Groei & uitbreiding

Zij hebben bewezen hoe creatief boeren kunnen zijn! Bep en Aart zijn op het idee gekomen om de twee beroepen te combineren. Met de ervaring die Bep in de horeca heeft opgedaan en de handigheid van Aart werd er een blokhut gebouwd om kinderfeestjes in te vieren. Door de jaren heen hebben er verschillende aanpassingen en uitbreidingen plaatsgevonden. Er zijn een groot aantal activiteiten bijgekomen, er worden solexen verhuurd en de schuren op de boerderij zijn omgebouwd tot een compleet feest- en activiteitencentrum.

Thuis in gezelligheid

Aart en Bep zien het als hun specialiteit om het u als gast naar de zin te maken, zij zullen hiervoor hun uiterste best doen. Het centrum dat nog steeds de naam ‘De Blokhut’ heeft aangehouden, kent een zeer brede doelgroep. Voor jong & oud, van kinderpartijtje tot themafeesten & bruiloften kunt u bij hen terecht!

We zien u graag bij De Blokhut

Kortom, u bent altijd van harte welkom in feest en activiteitencentrum ‘De Blokhut’, waar Bep en Aart u graag de vele mogelijkheden en de geschiedenis nog eens vertellen.

Bellen of gebeld worden?

Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Optie nemen?

Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

De Blokhut
T: 0341-49 14 87