0341-49 14 87

Werken bij De Blokhut

Kom jij ons gezellige team versterken?

Bediening medewerker

Functie omschrijving
Ben jij op zoek naar een ontzettend leuke, gezellige maar afwisselende (bij)baan in de horeca? Vind jij het niet erg om hard te werken, veel ervaring op te doen en het mensen naar hun zin te maken? Dan is De Blokhut op zoek naar jou!

Functie eisen
Wij zoeken iemand die accuraat, flexibel, representatief en stressbestendig is met een oog voor details en verantwoordingsgevoel. Ervaring in de horeca is een pré maar wij hechten wel waarde aan een leergierige instelling en een gastvrije houding. Ons motto is ‘Thuis in gezelligheid’ en wij zoeken iemand die dit graag samen met ons hele team wil uitstralen naar onze gasten.

Wat wij bieden
Wij bieden een leuke, afwisselende baan in een gezellig team. Dit is een baan die goed te combineren is met je gezin of studie. In overleg werk je op doordeweekse dagen of op vrijdag en/of zaterdag.

Wij bieden een riant salaris, zeker als we merken dat je het ‘in je hebt’! Je kunt bij ons meer verdienen dan gemiddeld. Ben je benieuwd?

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan via info@de-blokhut.nl, of bel: 0341 49 14 87. Tot snel bij De Blokhut!

Oproepkracht keuken

Oproepkracht voor maandag t/m zaterdag

Functie omschrijving
Jouw hoofdtaak is de afwas, waar jij verantwoordelijk bent voor alles wat er afgewassen moet worden. Ook zorg je voor het schoonmaken van de werkomgeving, de keukenapparatuur en machines, gebruikt keukenmateriaal, servies en glaswerk.

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de horeca en ben je flexibel inzetbaar? Wij komen graag in contact met jou, bel ons om van je te laten horen: 0341 49 14 87!

Vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze baan. Je mag ook jouw motivatie naar ons sturen per e-mail: info@de-blokhut.nl.

Groepsverantwoordelijke

Oproepkracht voor maandag t/m zaterdag

Functie omschrijving
Jij geeft leiding aan ons team op de werkvloer tijdens activiteiten en partijen. Dus je bent het eerste aanspreekpunt, je hebt ogen in je broekzak:), en weet mensen op een motiverende manier zich in te zetten voor de beste service!

Functie eisen
– Ervaring in de horeca is een pré
– Je weet op een natuurlijke manier de leiding te nemen
– Accuraat, gastvrij, representatief, natuurlijk overwicht, stressbestendig en oog voor kwaliteit
– Flexibel inzetbaar

Wat wij bieden
Wij bieden een leuke, afwisselende baan in een gezellig team. Wij bieden een riant salaris, zeker als we merken dat je het ‘in je hebt’! Je kunt bij ons meer verdienen dan gemiddeld. Ben je benieuwd?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Wij komen graag in contact met jou!
Vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze baan en deel jouw motivatie en CV met ons.

Per e-mail: info@de-blokhut.nl

Bellen of gebeld worden?

Meer weten? Bel 0341 - 49 14 87 of laat alvast uw gegevens achter, wij bellen zo spoedig mogelijk terug!

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Optie nemen?

Nog niet helemaal zeker van uw keuze, of nog even iets uitzoeken? Neem gerust contact op voor eventueel nog meer mogelijkheden!

Bel om te reserveren

Of om een optie te nemen.

T: 0341-49 14 87